موسیقی محلی شرق خراسان (تربت جام  سرخس)09151033842

موسیقی محلی شرق خراسان (تربت جام سرخس)09151033842

این وبلاگ برای آشنایی علاقه مندان به موسیقی محلی استان خراسان رضوی ایجاد شده است احمد سرکوهی 09151033842
موسیقی محلی شرق خراسان (تربت جام  سرخس)09151033842

موسیقی محلی شرق خراسان (تربت جام سرخس)09151033842

این وبلاگ برای آشنایی علاقه مندان به موسیقی محلی استان خراسان رضوی ایجاد شده است احمد سرکوهی 09151033842

جشنواره رضوی

سنندج - خبرگزاری مهر: چهارمین جشنواره نغمه های رضوی در شرایطی در استان کردستان به پایان رسید که هر سال بر سطح کیفی و کمی آثار ارائه شده افزوده شده و در این میان مشارکت هنرمندان بومی در این جشنواره نیز از نکات قابل توجه محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین جشنواره نغمه های رضوی از سلسله برنامه های جشنواره بین المللی امام رضا (ع) به میزبانی استان کردستان و با حضور 130 هنرمند عاشق امام هشتم(ع) از 13 استان کشور به مدت سه روز در مجتمع فرهنگی و هنری فجر در شهر سنندج برگزار شد.

در این جشنواره هنرمندان در قالب دو بخش تکخوانی و گروهی طی سه روز از دهم تا دوازدهم مهرماه سال جاری در محل تالار فروردین مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج سروده های خود را در مدح امام رضا (ع) در حضور سه داور مجرب و برجسته کشور استاد شهرام پورناظری، استاد بهرام ساعد و استاد شاهرخ اورامی از اساتید به نام در عرصه موسیقی و شعر به اجرا گذاشتند.

در طول برگزاری جشنواره آثار شاخص و برجسته ای از گروه های شرکت کننده به اجرا درآمد که همین امر باعث شد دوستداران و علاقمندان به موسیقی از آغاز تا پایان جشنواره را پیگیری کنند و البته سطح عمومی کارها در دو بخش کمی و کیفی نسبت به دوره قبل نیز با توسعه بسیار خوبی همراه شده بود.

رقابت 130 هنرمند در جشنواره نغمه های رضوی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان درخصوص سطح برگزاری جشنواره نسبت به سالهای گذشته به خبرنگار مهر گفت: چهارمین جشنواره نغمه های رضوی با توجه به تجربیات برگزاری سه دوره دیگر این جشنواره در استان بسیار پربارتر از سالهای قبل برگزار شد و هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت شرکت کنندگان در جشنواره با آمادگی و کارهای زیباتری وارد جشنواره شدند.

قباد میمنت آبادی افزود: امسال پس از فراخوان جشنواره در سراسر کشور 31 اثر در بخش گروهی موسیقی سنتی ایرانی و نواحی و 21 اثر نیز در بخش تکخوانی به دبیرخانه جشنواره رسید که پس از بررسی و بازبینی آثار 18 اثر در بخش گروهی و شش اثر نیز در بخش تکخوانی به مرحله نهایی راه یافتند.




نظرات 1 + ارسال نظر
ابوالفضل چهارشنبه 4 آبان‌ماه سال 1390 ساعت 01:26 ق.ظ

استاد.وبلاگت خیلی خوبه.ان شاء الله موفق باشی.فقط یه دستی به سر و روش بکشی میشه عای عالی عالی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد